Tjenester

Vi hjelper deg å visualisere et produkt eller prosjekt

Plantegning

Plantegning

Vi hjelper deg å lage tegninger i 2D og kan også komme på befaring for å ta mål til opptegning av underlag. Ut fra plantegningen kan vi også komme med forslag til endringer. 

3D bilder

3D bilder

Hvis du vil vise frem noe annet enn bilder kan vi lage en film. Denne kan enten vise hele lokalet, eller et område med forandringer i løpet av en dag. Se gjerne nedenfor for å se forslag til forskjellige filmer.

Film

Film

Hvis du vil vise frem noe annet enn bilder kan vi lage en film. Denne kan enten vise hele lokalet, eller et område med forandringer i løpet av en dag. Se gjerne nedenfor for å se forslag til forskjellige filmer.

Produktbibliotek

Produktbibliotek

Har du et produkt-sortiment du ønsker å ha i 3D for å sende til kunder eller samarbeidspartnere, så kan vi hjelpe til å designe disse. Dette kan være for å visualisere produktene i et prosjekt, men ikke for å sende til produksjon. 

01

Plantegning og møbleringsplan

Vi hjelper gjerne med å lage plantegning til ditt prosjekt. Enten kan du sende oss mål av lokalet sammen med bilder, ellers kan vi komme på befaring i lokalet og ta mål og bilder selv. Foreløpig drar vi kun på befaring i Oslo for et pristillegg. 


Når plantegningen er tegnet kan vi også bidra med å lage møbleringsplan. Vi har erfaring fra å tegne både næringslokaler og private hjem. Møbleringsplanen er forslag til løsning, og utførende fag er selv ansvarlig for gjennomføring. 

02

3D tegning

Den perfekte måten å få en følelse av lokalet eller hjemmet sitt er å se bilder av ditt rommet med nye farger og møbler. Vi kan hjelpe til å visualisere dine ønsker og kan også komme med forslag til endring av farge, design og møblering.


Vi har et bibliotek vi bruker for visualiseringen, og har du ønsker så skal vi sammen prøve å finne den beste løsningen.

Siden biblioteket er tegnet i 3D, så kan møblene avvike litt i farge og design, men vi passer på at det faktiske møbelet passer inn i rommet. 

Vi har også erfaring fra horeca og kan hjelpe til å visualisere et næringslokale.

Bilde kommer

Produktbibliotek

04

Moodboard

03

UISUM betyr visuelt på latin,

og hvis du ønsker hjelp til å visualisere noe, så ta kontakt!

Enten du trenger hjelp til å bygge opp et 3D-bibliotek av bedriftens sortiment eller ønsker hjelp til å visualisere et enkelt prosjekt kan vi bidra. Sammen lager vi en plan og finner vi den beste løsningen for deg eller din bedrift. 

05

Film av 3D modellen


En film gjør det lettere å få en følelse av hvordan det er å gå rundt i lokalet, og vi kan lage en film av hele eller deler av modellen. Det er en fin måte å se for seg hvordan sluttresultatet vil bli og lettvint fange opp om noe bør endres. Et lite lokale vil gjerne ha en kort video og større lokale krever en lenger eller flere mindre. Man kan også pause videoen for å fokusere på enkelte scener.